Cautare

4617 de rezultate pentru "accident rutier in 04 11 2009 aneninoi" (3.13 secunde)
"In ultimele 48 de ore in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20", a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului, printr-un comunicat de presa transmis AGERPRES.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea. Traficul rutier si aerian a fost puternic perturbat, ieri, in sudul Germaniei, din cauza caderilor de zapada care au provocat moartea a doi automobilisti.
Aplicatia care iti arata cum sa eviti blocajele din trafic, in Bucuresti Ambuteiajele din trafic vor putea fi evitate cu ajutorul unei aplicatii disponibile pe GPS, smartphone si tableta.
Razvan Ciobanu, 43 de ani, a murit luni dimineata intr-un accident rutier, produs la iesirea din Sacele spre Navodari. Azi, primele rezultate ale necropsiei arata ca Razvan Ciobanu ar fi fost drogat in momentul accidentului, potrivit Libertatea.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Nu mai putin de 22 de soferi au ramas fara permisele de conducere si 15 s-au ales cu dosare penale sambata noapte, in urma unei actiuni de amploare a politistilor de la Rutiera facuta pe drumurile din judetul Dolj.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta adoptata in luna decembrie 2017, sa plafoneze valoarea punctului de amenda pentru tot anul 2018.
cinci experiente uluitoare O usurare teribila, o lumina stralucitoare la capatul unui tunel in care simti caldura, abilitatea de a-ti vedea corpul de sus, sau pe cei dragi care au murit demult, care acum te inconjoara intr-o pace absoluta.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Doua persoane au murit, iar o a treia a fost grav ranita ieri dupa-amiaza dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie din judetul Suceava. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, automobilul s-a prabusit intr-o rapa in zona Ciumarna.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala. ... In urma accidentului, antrenorul de la Sahtior Donetk a suferit fracturi ale coastelor, dupa care a fost operat doua zile mai tarziu.
Mariustuca.ro / Curtea Europeana a Drepturilor Omului a aprobat, azi, decizia de oprire a tratamentelor si a alimentarii lui Vincent Lambert, aflat in stare vegetativa din 2008 in urma unui accident de masina (Autoare:
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Cand a ajuns in Piata Victoriei, nu pastrat o distanta corespunzatoare in mers, moment in care a tamponat in spate un motociclu, condus in aceeasi directie de mers de catre B.
Insa pina si un microbuz de transportat calatori este condus de cineva, de sofer in acest caz. Cind soferul insa este un vitezoman cu permisul suspendat si conduce in continuare, incarcat cu pasageri, asta nu mai este afacere privata ci inconstienta.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 20.30, C. ... Cand a ajuns in apropierea statiei RATB Victoria, a surprins si accidentat grav pe M.
google-analytics.com